Хтось розповідає, що в будинку завівся домовик, хтось сприймає це як неуважність. Але, як би там не було, знайти другу шкарпетку після прання часом неможливо.

Отже, куди ж може подітися друга шкарпетка, після того як ви витягли всі речі з пральної машинки. Найперше місце, де починаються пошуки зниклої речі - це ящик для білизни або кошик для білизни.

Але, там другого шкарпетки часто не виявляється. Якщо ви перевірили і всі кімнати, і приміщення, де знаходиться пральна машинка, і навіть запитали свого домашнього улюбленця, чи не брав він вашу шкарпетку, радимо перевірити ще одне місце.

Ви здивуєтеся, але втрачена шкарпетка може перебувати між барабаном пральної машинки та самим баком. Також вона може застрягти в гумових манжетах, які встановлені за контуром бака і запобігають протіканню води.

Ще одне місце, де може причаїтися пропажа - це в білизні, разом з якою стиралися шкарпетки. Наприклад, це може бути рукав одягу або штанина, або ж кишеня спортивної куртки.

А взагалі, щоб не ламати голову з пошуком шкарпеток після прання, радимо закладати їх у машинку, використовуючи спеціальний сітчастий мішечок. Тоді ви точно в кінці прання отримаєте ту кількість шкарпеток, яку закладали з самого початку.

Популярні новини зараз

Рятує життя щодня: БФ молодіжна ініціатива "Надія" передали захисникам важливе обладнання

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Прикмети, пов'язані зі шкарпетками:

Якщо вам випадково одягнути шкарпетки не на ті ноги, це може вважатися поганим знаком.

Якщо ваша шкарпетка починає сповзати всередині взуття, це може вважатися знаком того, що вам скоро доведеться ухвалити неприємне рішення.

Вважається, що нові шкарпетки приносять удачу. Також існує прикмета, згідно з якою ви повинні надіти нові шкарпетки на Новий рік, щоб залучити удачу наступного року.

Якщо ви випадково одягли шкарпетки з діркою, це може вважатися поганим знаком. У деяких культурах кажуть, що вам потрібно негайно зняти ці шкарпетки та викинути їх, щоб уникнути нещасть.

У деяких релігійних традиціях шкарпетки можуть відігравати роль в обрядах та ритуалах, пов'язаних з очищенням та оновленням. Наприклад, у християнській традиції деякі люди носять шкарпетки під час хрещення, щоб символізувати своє оновлення та очищення.

Читайте також:

Оригінальна закуска з крекера, сиру та рибних консервів: ідеально будь-якого застілля.

Справжній прибулець: у мережі показали найдикіший Lanos, про який мало хто знав.

Старовинний секрет урожаю: для чого надрізати картоплю перед посадкою.