Вже вшосте в Україні відбувається досить авторитетний конкур FinAwards, який визначає найкращі фінансові послуги та сервіси, а також інші продукти, що надаються різними установами.

Як повідомляє Finance.ua , шоста церемонія вручення нагород пройшла у Києві 31 березня.

Зазначимо найцікавіші нюанси. У номінації "Найкраща платіжна картка" першість взяв ПУМБ. Друге місце дісталося ПриватБанку, а третє – Монобанку.

Тут взяли участь банківські картки типу classic або standart, що дозволяють здійснювати платежі виключно на суму, що внесена на поточний рахунок у банку. При цьому картка може бути оформлена будь-якому клієнту та не передбачає будь-яких спеціальних умов обслуговування (не акція, не зарплатний проект, не пенсійна картка).

А ось у номінації "Краща кредитна картка" трійка переможців дещо змінилася. На першому місці той самий ПУМБ, на другому місці опинився Монобанк, а на третьому – Sportbank.

У цій номінації беруть участь банківські платіжні картки, доступні для масового сегмента клієнтів із середнім та нижчим за середній рівень доходу, за якими за запитом клієнта або за замовчуванням встановлені кредитні ліміти на здійснення платіжних та касових операцій.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Про премію FinAwards

Її мета – відзначити найкращі фінансові рішення та компанії з високою якістю обслуговування для споживачів фінансових послуг.

FinAwards для учасників конкурсу – це варіант суспільного визнання, чудова можливість отримати експертну незалежну оцінку своєї роботи, зарядитися енергією для нових досягнень та привернути увагу потенційних клієнтів до своїх послуг та сервісів.

Вже другий рік церемонія нагородження відбувається у військових умовах. Саме тому організатори вирішили змінити колір нагороди — зі звичного золота на колір сталі, що символізує стійкість та непохитність фінансового та банківського секторів.

Читайте також:

Старовинний секрет урожаю: для чого надрізати картоплю перед посадкою.

"Їдь у свій Бахмут": у Буковелі відпочиваючий нахами українському захиснику. Відео.

Солдати Кадирова вже загрожують мешканцям Москви – готові йти у наступ.