Колишній захисник "Дніпра", гравець збірної України Богдан Шершун помер у віці 42 років, повідомив журналіст Володимир Звіров у своєму Telegram-каналі. Шершун боровся із тривалою хворобою, яку, на жаль, не зміг подолати.

Про це пише «УНІАН»

Богдан Шершун двічі виступав за «Дніпро» (1997–2002 та 2005–2010 роки), зігравши за команду 169 матчів у різних турнірах. Його футбольна кар'єра також включала виступи за київський "Арсенал", "Волинь" та "Кривбас".

Шершун досяг помітних успіхів, вигравши бронзову медаль чемпіонату України з футболу з «Дніпром» у 2001 році та Кубок УЄФА з ЦСКА у 2005 році. За час роботи в ЦСКА він зіграв 81 матч і забив 2 голи з огляду на Кубок Росії та єврокубки.

Богдан Шершун: скрін з відео

Він представляв збірну України у чотирьох матчах під керівництвом Олега Блохіна. Після виходу з професійного футболу Шершун продовжив виступати за аматорський клуб ФК «Случ» у чемпіонаті Хмельницької області. Крім того, він брав участь у матчах за збірну України серед ветеранів та отримав тренерський диплом УЄФА категорії А.

Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Останнім часом Богдан Шершун працював футбольним експертом на ТБ, аналітиком MEGOGO, був пов'язаний із Українською футбольною асоціацією. Його внесок в український футбол та присутність у футбольній спільноті пам'ятатимуть.

Читайте також:

Ніякого оцту та жодної хімії: рецепт швидкого домашнього майонезу, від якого всі будуть у захваті

Запухле обличчя та подвійні підбори: у мережі показали хворого Путіна на різдвяній службі у церкві

Такі вареники готували наші бабусі: рецепт найправильнішого тіста, яке хвалять досі