ПриватБанк блокує рахунки клієнтів із різних причин. Нещодавно стало відомо, що фінустанова обмежує доступ до рахунків фізичних, юридичних осіб та ФОП, які працюють на тимчасово окупованій території України. У банку розповіли, що потрібно зробити таким клієнтам, щоби повернути свої гроші.

Підприємець Євген Васильєв, рахунки якого було заблоковано з цієї причини, залишив свій негативний відгук на сайті Мінфіну. Чоловік розповів, що втік від війни з країни у квітні 2022 року та отримав статус тимчасового захисту у Словаччині. Наразі він вирішив відновити бізнес, який працював у нього в Мелітополі, проте ПриватБанк заблокував перекази.

"Вклали грошей, реанімували бізнес, який був у Мелітополі, почали робити продажі. Потім щось не сподобалося, і вони вирішили заблокувати оплати від клієнтів на суму 102 тисячі гривень. Попросили паспорти клієнтів. Яка розумна людина там сидить — я не розумію. Десь тиждень, вбиваючи свою репутацію, ми зібрали необхідні паспорти та відправили до "Привату", — пише клієнт.

Читайте також:

Перевірте свої картки: шахраї отримали доступ до рахунків клієнтів ПриватБанку. Що відомо на сьогодні

ПриватБанк порадував: тепер у магазинах можна отримати серйозні знижки на покупки

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Вся справа у кредитному ліміті: українець зумів відсудити у ПриватБанку одразу 10 тисяч гривень