Диктатор та глава країни-терористки Путін зробив заяву після вибухів на Кримському мості, що сталися 17 липня. Важливо відзначити, що генерал СЗР, який має відношення до розвідки РФ, зробив відповідну заяву у своєму акаунті в Telegram.

Про це повідомляється на порталі новин «glavred»

Через це російський генерал, який має відношення до російської розвідки, вирішив опублікувати звернення. Він розповів про те, що Путін збирається мстити за те, що сталося, і тиран чудово в курсі, що сталося.

"Будити раніше президента не стали, напередодні ввечері він погано себе почував і заснув дуже пізно. Коли Путіну повідомили про подію, він був дуже засмучений і ще близько півтори години приймав доповіді, намагаючись розібратися в ситуації і прояснити повну картину", - йдеться. у публікації.

Важливо повідомити, що після того, як російський тиран провів екстрену нараду, йому стало погано і він звернувся до медиків. Також він брав консультації у близьких людей.

У звіті подано дві версії атаки: одна стверджує, що вона була скоєна за допомогою наземних безпілотних транспортних засобів, а інша припускає, що це було скоєно за допомогою безпілотних літальних апаратів. Провину за напад поклали на Службу безпеки України (СБУ) та українську військову розвідку. Повідомляється, що після зустрічі Путіну стало погано, і він звернувся по медичну допомогу.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Важливо відзначити, що ця інформація надходить з неперевіреного джерела і її точність не може бути підтверджена незалежно.

Читайте також:

Ось що можна зробити з огірками, що переросли: взимку ви будете насолоджуватися

Що потрібно зробити, щоб Ощадбанк не заморозив виплату пенсії і кого торкнеться

Як за допомогою курячих яєць прибрати жирок на животі: проста хитрість, яка вам допоможе