Після чергового удару по Кримському мосту, який стався в ніч з неділі на понеділок, у Кремлі поспішили зробити кілька заяв із цього приводу.

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента країни-агресора заявив, що зараз він не може передбачити, якою буде відповідь на вже другий удар по Кримському мосту.

Проте, з урахуванням довгострокової перспективи, він зазначив, що відповіддю буде досягнення всіх цілей "спеціальної військової операції", яка продовжуватиметься й надалі.

Пєсков підкреслив, що в Кремлі знають причину та осіб, які стоять за підривом мосту.

"Усі відповідні служби, відомства працюють. Ми усвідомлюємо підступність київського режиму. Ми всі працюватимемо, зберігатимемо пильність і зібраність, щоб перешкодити повторенню подібних трагедій", - заявив Пєсков.

Він не відкинув можливості участі західних служб в організації підриву Кримського мосту. Пєсков зазначив, що Росія добре обізнана про тісне співробітництво між "київським режимом, Вашингтоном та деякими європейськими столицями".

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

"Ми чудово знаємо, наскільки глибока координація київського режиму, Вашингтона та низки європейських столиць. Чудово знаємо, який обсяг інформації надходить. Тут у нас жодних ілюзій немає. Навряд чи потрібно розривати повністю контакти із Заходом, "потрібні канали діалогу" для екстрених випадків. При цьому про налагодження стосунків не йдеться", - зазначив він.

Читайте також:

За таку можна і квартиру продати: в Audi показали сучасного "двійника" нашого Запорожця

Росіяни в паніці: з'явилися подробиці потужних ударів Севастополем

Пальчики оближеш: старовинний рецепт єврейської страви з молодих баклажанів