Претендент на пост президента США від Республіканської партії, колишній президент Дональд Трамп, виклав свою стратегію щодо досягнення мирної угоди між президентами України та Росії у разі перемоги на виборах.

Про це пише «pravda»

В інтерв'ю каналу Fox News Трамп заявив про своє знайомство як з президентом України Зеленським, так і з Путіним, наголосивши на своїх міцних відносинах з обома. Він заявив про свій намір використати ці відносини для досягнення мирної угоди.

Звертаючись до президента Зеленського, Трамп заявив: «Досить. Ви маєте дійти згоди». Він також зазначив, що якщо Путін не співпрацюватиме, він буде готовий надати істотну підтримку Україні, яка перевершуватиме будь-яку попередню допомогу, яку країна отримувала. Трамп впевнено заявив про свою здатність закрити угоду протягом одного дня.

Слід зазначити, що 26 березня 2023 року під час своєї передвиборчої кампанії Дональд Трамп пообіцяв припинити війну в Україні протягом 24 годин у разі переобрання на другий термін. Він підтвердив це зобов'язання у наступних випадках. Проте президент України Зеленський 13 травня зазначив, що Трамп не виконав цієї обіцянки, оскільки конфлікт загострився до повномасштабного вторгнення Росії.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Ці хіти досі слухають увесь світ: не стало культової французької співачки. Ось одна з її пісень (відео)

Буде нестерпно боліти голова: коли закінчиться найпотужніша магнітна буря і як себе вберегти

Повинні бути у кожній квартирі: які квіти очищають повітря та сприяють гарному сну