З Москви та області з'явилися повідомлення про отримання таємничих записок родичами російських окупантів. Різні російські ЗМІ поділилися обліковими записами москвичів, які знайшли ці записки у своїх поштових скриньках, на дверях і навіть на автомобілях.

Про це пише "unian"

Рукописні повідомлення мають напис «Ми знаємо» і включають такі деталі, як номери полку, роти і взводу російських окупантів. Вони також звинувачують отримувачів у тому, що вони пов'язані із вбивцями. Ці інциденти сталися після удару української армії по штабу російських військ в окупованому районі Бердянську, внаслідок якого було ліквідовано заступника командувача Олега Цокова і, можливо, підполковника Олександра Горіна.

Листи у Москві

Листи у Москві

Крім того, підозри викликав нещодавній розстріл колишнього командира підводного човна Станіслава Ржицького в Краснодарі, оскільки він міг бути причетний до російської ракетної атаки у Вінниці, яка забрала життя 28 людей. Слід зазначити, що родичі Ржицького стверджують, що заяву про відставку він подав до повномасштабного вторгнення РФ до України, хоча це залишається неофіційною інформацією.

Популярні новини зараз

Коли не можна стригти нігті: названі найнесприятливіші дні. Що кажуть прикмети

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Листи у Москві

У статті розглядається поява в Москві та Підмосков'ї анонімних записок, адресованих родичам російських окупантів. На цих записах стоїть ефектний напис "Всі ми знаємо" і містяться відомості про військові частини, в яких служать російські окупанти.

Читайте також:

Спробуйте ці народні хитрощі – кліщів на вашій ділянці більше не буде. Перевірено на собі

Росіяни в паніці: з'явилися подробиці потужних ударів Севастополем

Українським мамам розповіли, як можна отримувати щомісяця по три тисячі на дитину