У ніч проти четверга, 6 липня, місто Львів стало ареною нападу з боку російських агресорів. Інцидент призвів до втрати життів та маси поранень. Внаслідок терористичної атаки противники завдали шкоди житловому будинку та об'єкту критичної інфраструктури.

Інформацію про подію підтвердили мер Львова, Андрій Садовий та голова Львівської обласної військово-адміністративної адміністрації Максим Козицький.

Перші вибухи пролунали у Львові близько 2:30 ночі. Протягом наступних 40 хвилин місто було вражене серією вибухів. У деяких районах виникли тимчасові перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком. О 03:18 звук сирени, що оголошує кінець тривоги, пролунав у всьому місті.

У Львові трагедія: скрін з відео

О 03:35 стало відомо, що російські загарбники завдали збитків об'єкту критичної інфраструктури, а невдовзі після цього сталася трагедія у житловому будинку. Спочатку повідомлялося про чотирьох постраждалих, але кількість постраждалих зросла до восьми, а потім стало відомо про трьох загиблих. Понад 60 квартир та 50 автомобілів отримали пошкодження.

Також у мережі показали трагічні кадри.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Так роблять в дорогих ресторанах: як приготувати соковиту курячу грудку. Рецепт

Показати ще

«По багатоповерхівці у Львові вдарила ракета «Калібр», – Гуменюк. Вона може подолати 2500 км., тому покриває фактично всю Україну. Внаслідок атаки пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під'їздах. Як повідомив глава МВС Ігор Клименко, триває пошуково-рятувальна операція. Станом на 7:00 загинуло 4 особи, травмовано - 9. Співробітники ДСНС врятували 7 людей, евакуювали - 64. Рятувальники продовжують розбирати завали», - повідомляється у соціальній мережі.

Читайте також:

Полийте грядки з овочами водою з-під варених яєць: цей секрет вас здивує

Вам варто задуматися: названі приховані симптоми, що вказують на проблеми із серцем

Досить і на продаж, і на зиму: чим підгодувати картоплю у липні. Виросте розміром із великий кулак