Вирощування помідорів на дачі - одне з найпоширеніших захоплень дачників. Майже в кожному городі можна знайти кущі смачних і корисних помідорів. Адже що може бути краще, ніж збирати власні помідори і використовувати помідори в стравах протягом усього літа.

Однак проблема в тому, що не завжди урожай помідорів буває рясним у вересні, коли вже починають падати температури, а ми хочемо продовжувати насолоджуватися свіжими овочами, у тому числі помідорами. Але тут є один секретний рецепт, який вирішить проблему з добрим урожаєм помідорів – підживлення для помідорів. Детальніше про підживлення для помідорів, яке збільшить урожай помідорів, читайте в нашому матеріалі про помідори.

Для приготування суміші підживлення для помідорів потрібно лише три інгредієнти: вода, дріжджі та цукор. Але ефект від цього підживлення для помідорів справді дивовижний, адже за його допомогою можна отримувати хороший урожай помідорів практично до початку заморозків.

Для початку необхідно розвести 100 г дріжджів у теплій воді. Потім налийте їх у трилітрову пляшку і додайте половину склянки цукру, ретельно перемішавши вміст. Після цього щільно закрийте пляшку марлею та залиште її у теплому місці, регулярно перемішуючи суміш.

Як тільки бродіння завершиться, кожну склянку розчину необхідно змішати із 10 літрами води. Ось і вся складність – суперефективне підживлення для помідорів для збільшення плодоношення помідорів готове.

Для підживлення помідорів необхідно вилити літр розчину під кожен кущ помідорів. Процедуру підживлення помідорів краще повторювати щомісяця у період. За допомогою цього підживлення для помідорів, ви зможете продовжити врожай своїх помідорів на кілька тижнів і насолоджуватися своїми смачними та корисними овочами, у тому числі і помідорами, практично до початку пізньої осені. Це, безумовно, особливо зручно для тих, хто не встигає збирати врожай помідорів раніше та хоче мати запас помідорів на зиму.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

Читайте також:

Помідори будуть солодкими, їх вистачить і на томатний сік, і на консервацію: використовуйте цей секрет

Тепер про херсонські помідори та кавуни можна буде забути: що чекає на Україну

Ніколи не поливайте помідори, щоб не залишитися без урожаю. Найголовніша помилка