Після вторгнення в Україну прихильників Путіна та любителів "російського світу" разом з їхніми георгіївськими стрічками не надто хочуть бачити за кордоном.

Днями фанати Кремля, які мітять себе георгіївськими стрічками, зганьбилися на відомому чемпіонаті світу з дзюдо, який проходив у Катарі, повідомляє ТСН .

Стюарти, які обслуговували це змагання, звернули увагу на людей із георгіївськими стрічками, які перебували на трибунах. Прихильникам Путіна спочатку у ввічливій формі запропонували зняти георгіївські стрічки та продовжувати спостереження за поєдинками.

Однак прихильники Путіна відмовилися знімати свої улюблені георгіївські стрічки, за що й були видворені за межі спортивної арени. Більше того, фанатам георгіївських стрічок заборонили відвідувати усі подальші змагання.

"Вони були глядачами, і їх попросили прибрати стрічки, але вони не захотіли це зробити. Тому їх вивели з трибун арени та заборонили знову приходити на змагання", – розповів представник Міжнародної федерації дзюдо.

Зазначається, що фото фанатів із георгіївськими стрічками в мережі опублікували українські спортсмени, зокрема скелетоніст Владислав Гераскевич.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

"На цих змаганнях ми можемо помітити на трибунах таких людей "з промитими мізками", які начепили на себе елемент бойових прапорів Нацгвардії РФ", – написав Гераскевич.

Читайте також:

В Україні знову дорожчає сіль: які ціни сьогодні у магазинах

Згадаймо студентські роки: рецепт пишних смажених пиріжків із горохом. Таке продавали бабульки

Рідкісні кадри: Путін злякався гуркоту на параді 9 травня, розвернувшись до всіх спиною. Відео