Окупаційні війська РФ у лічені часи кинуть зброю і повернуться додому з поля бою, як тільки в Росії зміниться влада. При цьому нові керівники країни отримають можливість побудувати нову державу, позбавившись західних санкцій.

Як повідомляє Главред , таким прогнозом поділився доктор політичних наук, політичний експерт Максим Розумний.

"За умови будь-яких змін у Росії, особливо за умови зміни керівництва, відмова від війни з Україною і навіть її осуд стане першим логічним кроком, який напрошується сам собою і який одразу принесе великі переваги Росії. Насамперед це одразу дасть можливість апелювати до Заходу щодо скасування санкцій, а також відновити "честь" російської культури. Тому будь-яка нова російська влада таким шансом обов'язково скористається", – каже політичний експерт.

Він також зазначив, що росіяни одразу припинять бойові дії, як тільки їм скажуть, що воювати більше не потрібно. Більше того, після цього більша частина суспільства зітхне з полегшенням.

"Є офіційна пропаганда, є частина населення, яка повторює цю пропаганду як мантру, є частина населення, яка щиро ненавидить "бандерівців" та Україну, але чомусь потрібно воювати, вони не розуміють. Думаю, як тільки скажуть, що можна не воювати, переважна частина російського населення зітхне з полегшенням", – висловив думку Розумний.

Нагадаємо, за словами відомого ізраїльського письменника та журналіста Марка Котлярського, у Росії вже сформувалися кілька елітних пулів, які активно готують наступника Путіну.

Популярні новини зараз

"Ти циган": Андрусів жорстко образив українців, які виїхали за кордон

Як "Олком" реалізує товари за готівку: журналісти розповіли про схеми податкових "ухилянтів"

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Показати ще

"Нас чекає ще дуже багато сюрпризів. За моїми відомостями, які просочилися до мене з Москви, цілком можливо, що є певні кола чи вежі Кремля, які хочуть усунення Путіна. Як мені сказали, не називаючи імен, які Путіну готують наступника, і там можливий відкат назад", - зазначив Котлярський.

Читайте також:

Український художник, чиї прогнози в картинах справдилися, показав ще одне пророцтво

Кінець опалювального сезону: кому потрібно подати заяву на отримання субсидії

Чоловіків уже попередили: у Польщі після Великодня почнуть роздавати повістки та викликати у військкомати