Нещодавно мережа облетів скандал, пов'язаний з одкровеннями відомого російського продюсера Йосипа Пригожина. Зокрема, як повідомляли ЗМІ, Пригожин досить відверто висловив свою антипутинську позицію в особистій телефонній розмові з одним російським мільярдером.

Вони описували жахливі перспективи Росії після того, як Путін розпочав вторгнення в Україну. Крім цього, Пригожин у розмові зі своїм співрозмовником погоджувався з приводу того, що Путін довів Росію до повного розвалу, армія вже знекровлена, а російські еліти вже готові до повалення бункерного президента.

І ось тепер з'ясовується, що з Пригожиним трапилося лихо: йому раптово стало погано, підскочив тиск. Але це ще квіточки. У Пригожина паралізувало частину обличчя.

Як повідомляють російські ЗМІ, Пригожину стало погано під час чергових зйомок якогось кремлівського шоу. Саме в студії в нього онімів язик, перекосило обличчя і почалася задишка.

За словами джерела, знайомого із ситуацією, лікарі швидкої допомоги діагностували продюсеру транзиторну ішемічну атаку.

Хто стоїть за цією так званою атакою після того, як Пригожин розкритикував кремлівського диктатора Путіна, залишається тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз

Прийде позичати у знайомих: скільки тепер доведеться заплатити за ухилення від мобілізації

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Як зазначала телеведуча Лера Кудрявцева, Пригожин відчув нездужання ще вранці того ж дня, проте поїхав на зйомки. За її словами, у нього вже тоді відчувалося оніміння обличчя.

Читайте також:

Жаль, що його не випустили: як виглядав прототип найсучаснішого Запорожця.

Колишній російський офіцер КДБ розповів, як Шойгу та Герасимов здадуть Путіна США.

Фатальна поїздка: не стало одного з найвідоміших українських народних депутатів.