Багато хто знає, що дерева можуть мати як хорошу, так і погану енергетику. Деякі дерева взагалі можуть висмоктувати енергію людини, руйнуючи її захист.

Сьогодні ми розповімо про те, які дерева на дачній ділянці чи біля будинку в селі можуть приносити лиха та нещастя. Впевнені, що багато хто про це не знав.

Береза

Це дерево вважається деревом захисту, але за правильного його розташування. Вважається, що береза ​​повинна рости за парканом вашої ділянки, а не на ділянці. Якщо ж розташувати березу в неправильному місці, то, згідно з повір'ями, духи, що живуть у її кронах, лише зашкодять вашій родині.

Іва

Здавна вважалося, що людина, яка посадить вербу, скорочує своє життя. Наші пращури вірили, що верба приносить страждання в будинок того, хто її посадив.

Популярні новини зараз

Про що насправді свідчать поцілунки чоловіка в вашу руку

Показати ще

Сосна

Деякі дачники люблять прикрашати свою ділянку сосною. Особливо це класно, коли ви зустрічаєте новий рік за містом. Але не кожен знає, що сосна відводить від вашого будинку врожай і достаток.

Туя

Згідно з народними прикметами, незаміжня дівчина, яка посадила тую прямо біля будинку, насилу знайде кохану людину і навряд чи вийде заміж. Щоправда, з іншого боку, вважається, що запах туї відганяє злих духів.

Дуб

Посадити на ділянці дуб – це заздалегідь побажати горя та лиха главі сімейства.

Ялинка

Згідно з прикметами, ялинка є енергетичним вампіром, тому краще не садити таке дерево на своїй ділянці.

Щоб у сім'ї все було добре

На завершення додамо, що якщо ви хочете здорового потомства, продовження роду та удачі, тоді на ділянці варто посадити акацію.

А ось шипшина приваблює кохання та зміцнює стосунки в сім'ї. Ця виключно позитивно налаштована рослина не принесе вам нічого поганого. Основні значення шипшини в магії - це любов, пристрасть та міцні, стабільні сімейні зв'язки.

Читайте також:

Є в кожній аптеці: який нехитрий засіб допоможе виростити шикарну полуницю.

Такого не продають у жодному магазині: рецепт домашнього плавленого сиру з грибами.

Подорожчання продуктів на Великдень: на що злетять ціни. Список.