Мінветеранів вже отримало 15 тисяч заявок на отримання грошової допомоги від Червоного Хреста України. Щоправда, на цьому прийом заявок тимчасово припинено.

Як повідомляє прес-служба міністерства, заявники, які пройдуть верифікацію, отримають одним платежем кошти на відповідний банківський рахунок у розмірі 4000 гривень на місяць. Виплати будуть проводитись протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги.

"Надалі, за умовами проекту, можливість подання заяв в електронній формі тимчасово припиняється для завершення процесу виплати коштів на банківські картки заявникам та вдосконалення технічних процесів. Команда Мінветеранів будує простий, доступний та прозорий сервіс.

Про продовження проекту виплати грошової допомоги від Червоного Хреста України буде повідомлено на інформаційних ресурсах Мінветеранів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві у справах ветеранів України повідомили про старт спільного з Червоним Хрестом України проекту для підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І чи ІІ групи внаслідок війни.

У ньому можуть взяти участь громадяни України, яким відповідно до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І чи ІІ групи, та відомості про яких внесено до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Особи з інвалідністю внаслідок війни І чи ІІ групи зможуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть проводитись протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги.

Читайте також:

АТБ здивував українців: розпродаж продуктів за зниженими цінами Залишилося кілька днів .

Vodafone розповів, як відключитися від усіх "лівих номерів". Тепер ніхто не потурбує .

Зміцнює імунітет і продовжує життя: старовинний рецепт варення із соснових або ялинових шишок .