Схоже на те, що путінська армія вже остаточно виснажена і Кремлю доводиться відводити окупаційні сили з українських територій. Щоправда, цей процес поки що протікає дуже повільно.

Примітно, що про відступ окупаційних військ РФ повідомило видання "Новая газета", посилаючись на перевірені дані.

"Південний виступ біля села Водяне поки що тримається, але звідти можуть відійти протягом найближчих двох днів. Позиції у Вугледара залишені. Там тепер сіра зона глибиною десять кілометрів. ЗС РФ відходять до Волновахи.

У Мар'їнці ще тримають фронт, але там мало військ. У Бахмуті ЗСУ з ночі почали забирати назад раніше взяті вагнерівцями квартали в центрі. Просуваються повільно, але успішно. Зважаючи на все, збройні сили РФ на північ і на південь від Бахмута готуються відходити", - пише видання, посилаючись на своє джерело.

Також зазначається, що втеча російських окупантів пов'язана з успіхами ЗСУ, які готуються до контрнаступу. При цьому росіяни вже чітко розуміють, що Путін кинув їх в Україну як гарматне м'ясо.

"ЗС РФ відійшли в Новоселівку, існує загроза втрати населеного пункту, якщо ЗСУ продовжать наступати. Це може призвести до оточення або швидкого відступу ЗС РФ з позицій біля Красногорівки. що саме звідти ЗС РФ зможуть успішно оточити Авдіївку.

Популярні новини зараз

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

Про що насправді свідчать поцілунки чоловіка в вашу руку

Показати ще

Жорстокі бої за ці населені пункти йшли з початку війни. Тепер усі локальні успіхи ЗС РФ, швидше за все, обернуться для них відходом із щедро политих кров'ю позицій", - йдеться у матеріалі.

Читайте також:

Суми будуть надхмарні: українцям розповіли, коли потрібно передавати показники лічильників.

Чому не потрібно викидати колечко від пляшки з олією. Крута хитрість. Відео.

Гості будуть у захваті: рецепт великодні фруктові яйця з начинкою.